Το "Sunrise" cocktail beach bar - cafe αποτελεί την καλύτερη λύση για να απολαύσετε τις διακοπές σας στο μαγευτικό Αγκίστρι. Είναι ένα cocktail bar - cafe που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε, αφού διαθέτει όλες εκείνες τις παροχές που χρειάζεστε για να κάνουν ευχάριστη την παραμονή σας.

Βρίσκεται στο μυχό της παραλίας της Σκάλας, όπως ερχόμαστε από τον Μύλο, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, με θαυμάσια θέα στον Σαρωνικό

Το Beach bar "Sunrise" λειτουργεί από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, κερδίζοντας από την αρχή τον επισκέπτη με τα καλύτερα παγωμένα ποτά και εξωτικά coctails που προσφέρει.

Συνδυάστε το μπάνιο σας στα πρασινογάλανα και πεντακάθαρα νερά της Σκάλας με την απόλαυση που σας προκαλεί ένας δροσερός χυμός ή ένας παγωμένος καφές και αισθανθείτε την ελευθερία των καλοκαιρινών διακοπών.

Σε ένα ειδυλλιακό, πολυτελές, καλοκαιρινό περιβάλλον, με ξαπλώστρες, στρώματα, ομπρέλες και τραπεζάκια στην αμμουδιά, πάνω στη θάλασσα, κολυμπήστε, διασκεδάστε και χαρείτε, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε φρέσκους φυσικούς φρουτοχυμούς, όλα τα είδη των καφέδων, εξωτικά coctails, ποτά, ούζο, μπύρες, όλα τα είδη κρασιών, θαυμάσια snacks και γευστικότατα επιδόρπια.

... και για το βράδυ διασκεδάστε με την καλύτερη μουσική και τα καλύτερα cocktails του νησιού στο Sunrise cocktail bar.

Highslide JS       Highslide JS       Highslide JS       Highslide JS       Highslide JS       Highslide JS       Highslide JS

Highslide JS       Highslide JS

Hosted & Developed by EmpNeusis Internet Services, 2013