ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ      ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ      PHOTOSHOW      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ      ΑΡΧΗ      Ελληνικά Αγγλικά  
 
 
Ιστιοπλοϊκοί αγώνες
 

Με προορισμό το Αγκίστρι, διοργανώνονται κάθε χρόνο δύο ιστιοπλοϊκοί αγώνες, σε διαφορετικές ημερομηνίες.

1. Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος “Παλαιού Φαλήρου” μαζί με τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Αμφιθέας, διοργανώνουν τον Μάιο μήνα, διήμερο διασυλλογικού αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας : Σάββατο ΦΑΛΗΡΟ – ΑΓΚΙΣΤΡΙ “ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ” 20 ναυτικά μίλια και Κυριακή ΑΓΚΙΣΤΡΙ – ΦΑΛΗΡΟ “ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗΣ” 20 ναυτικά μίλια.

Στο τέλος της διαδρομής “ΦΑΛΗΡΟ – ΑΓΚΙΣΤΡΙ”, γίνεται απονομή κυπέλλων στο χώρο μπροστά από το λιμανάκι του Μεγαλοχωρίου, για την πρώτη ιστιοδρομία.


2.
Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος “Ειρήνης – Φιλίας” διοργανώνει κάθε χρόνο διήμερο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας, σε συνδιοργάνωση με τον ΙΟΠ ΔΕΗ. Τα σκάφη με τα πληρώματά τους κάνουν τις διαδρομές: Σάββατο ΦΑΛΗΡΟ – ΑΓΚΙΣΤΡΙ 20 μίλια και Κυριακή ΑΓΚΙΣΤΡΙ – ΦΑΛΗΡΟ 20 μίλια.

Και οι δύο αγώνες είναι ερασιτεχνικοί και έπαθλα είναι τα κυπελλάκια μαζί με την αναγνώριση των συναθλητών. Κίνητρο είναι η αγάπη όλων μας για τη θάλασσα και τα πανιά. Οδηγός μας είναι το ευ αγωνίζεσθε και η συντροφικότητα μεταξύ μας. 
 
 
 
 
     
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
Κατοικίες
Διαμερίσματα
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Κατοικίες, Επιχειρήσεις
Οικόπεδα, Κτήματα
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΟΣΕ, ΚΤΕΛ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Χρυσός Οδηγός
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
ΚΕΠ  -  ΟΑΕΔ
ΑΣΕΠ  -  ΕΟΤ
     
EmpNeusis Web Design and Hosting Services
Τηλ.:      210 5699786 / Κινητό: 6942523338
E-mail : webdesigner@empneusis.gr