Δωμάτια

Το "Filoxenia Studios" αποτελείται από 4 πολύ ήσυχα, καθαρά και αυτόνομα δίκλινα - που γίνονται και τρίκλινα - και ένα τετράκλινο studios, διαμορφωμένα έτσι ώστε να σας προσφέρουν ευχάριστη και άνετη διαμονή.

Καθένα από τα δίκλινα-τρίκλινα studios διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, ντουλάπα, τραπεζάκι με καθίσματα, ψυγείο, πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι, τουαλέτα με ντουζιέρα και ζεστό νερό όλο το 24ωρο, σεσουάρ για τα μαλλιά, τηλεόραση και κλιματισμό.

Τα studios διαθέτουν μπροστά τους κοινό μπαλκόνι με τραπεζάκι και πολυθρόνες για το κάθε studios ξεχωριστά, καθώς και θαυμάσια θέα στην αυλή, στο βουνό και στη θάλασσα.

Στα studios υπάρχει και τετράκλινο διαμέρισμα με διπλό κρεβάτι, διπλό καναπέ που γίνεται κρεβάτι, τραπεζαρία, εντοιχισμένη ντουλάπα, ψυγείο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο, πλυντήριο ρούχων, τουαλέτα με ντουζιέρα και ζεστό νερό όλο το 24ωρο, σεσουάρ για τα μαλλία, τηλεόραση και κλιματισμό.

Επίσης στο τετράκλινο διαμέρισμα υπάρχει τζάκι για το χειμώνα και κτιστός καναπές, που στη πλάτη του έχει συρόμμενη διαχωριστική κουρτίνα, που απομονώνει την κρεβατοκάμαρα από τον υπόλοιπο χώρο.


Highslide JS  Highslide JS  Highslide JS

Hosted & Developed by EmpNeusis Internet Services, Copyright © EmpNeusis