Η Τοποθεσία

Το "Filoxenia Studios" βρίσκεται στη Σκάλα του Αγκιστρίου, στην καταπράσινη περιοχή της Σκληρής, μία πευκόφυτη περιοχή με θέα στο λιμάνι της Σκάλας και στην γαλαζοπράσινη και πεντακάθαρη θάλασσα.

Τα studios απέχουν μόλις οκτώ (8) λεπτά από το λιμάνι που προσεγγίζουν τα ferry boat και έχουν πολύ ωραία θέα στο βουνό και στη θάλασσα.

Βγαίνοντας από το λιμάνι, που προσεγγίζουν τα ferry boat, αναστρέφετε την πορεία σας και πηγαίνετε αριστερά περνώντας μπροστά από την ταβέρνα που βρίσκεται πάνω από το λιμάνι. Συνεχίζετε σε αυτόν το δρόμο ανάμεσα στα πεύκα και μετά από 150 περίπου μέτρα στο συγκρότημα "Rosy's", κάνετε δεξιά και ανηφορίζοντας 50 μέτρα φτάνετε στα "Filoxenia Studios"

Μπορείτε να κολυμπήσετε είτε στην πανέμορφη Χαλκιάδα, είτε στη Σκληρή, είτε στην οργανωμένη πλαζ που υπάρχει δίπλα από το λιμάνι της Σκάλας.

Πρόσβαση


Μπορείτε να επισκεφθείτε το Αγκίστρι ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά με ferry boat το οποίο προσεγγίζει στο λιμάνι της Σκάλας αλλά και με flying dolphin το οποίο προσεγγίζει στο λιμάνι του Μεγαλοχωρίου (Μύλος).

Για να ενημερωθείτε για τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των δρομολογίων επικοινωνήστε με τα ακόλουθα τηλέφωνα:

Saronic Ferries: 210.4117341, Aegean flying dolphin: 210-4221766, Hellenic flying dolphin: 210-41.99.000


Hosted & Developed by EmpNeusis Internet Services, Copyright © EmpNeusis