ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ      ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ      PHOTOSHOW      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ      ΑΡΧΗ      Ελληνικά Αγγλικά  
 
Δραστηριότητες στο Αγκίστρι
 

Το Αγκίστρι, εκτός από τις παραλίες του, την πρασινογάλαζη θάλασσα, τις ρομαντικές βόλτες και την ηρεμία, σας προσφέρει έντονες δραστηριότητες, αφού συνδυάζει άψογα το βουνό και τη θάλασσα, με σκοπό να σας μείνουν αξέχαστες οι ημέρες των διακοπών που θα περάσετε στο νησί με τους φίλους σας ή με τις οικογένειές σας.

 Πρώτα από όλα αξίζει να κάνετε με τα πόδια μια πολύ όμορφη βόλτα, 15 περίπου λεπτών, από το Μεγαλοχώρι στη Σκάλα ή και αντίστροφα, σε εναν καταλληλα διαμορφωμένο πεζόδρομο με φώτα και αρκετό κόσμο, δίπλα στη θάλασσα, σε μια διαδρομή περίπου 1,5 χλμ., ειδικά στο ηλιοβασίλεμα.

 Επίσης αξίζει μια νυχτερινή βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες του νησιού, που ξεκινούν από τη Σκάλα για σας μεταφέρουν στο Μεγαλοχώρι και πάλι πίσω στη Σκάλα.

 Από το Μεγαλοχώρι ξεκινά κάθε μέρα θαλάσσιο ταξί, που κάνει τον περίπλου του νησιού, δίνοντάς σας την ευκαιρία να θαυμάσετε τις ακρογιαλιές και τους κολπίσκους του Αγκιστρίου.

 Το Αγκίστρι προσφέρεται για ορεινές πεζοπορίες, μικρές ή μεγάλες, ανάμεσα στα πεύκα, γνωρίζοντας έτσι την εξαιρετική χλωρίδα του νησιού, μέσα σε ανέγγιχτο φυσικό περιβάλλον.

 Στο Αγκίστρι μπορείτε να ενοικιάσετε kayak για να διασκεδάσετε και να αθληθείτε στη θάλασσα, με το Go kayak Greece, που προσφέρει εκδρομές στα υπέροχα νερά του Αγκιστρίου, με τη συνοδεία άριστων εκπαιδευμένων οδηγών και εκπαιδευτών της βρετανικής ομοσπονδίας καγιάκ.

 Στο Αγκίστρι προσφέρονται από το Aponisos Horse Riding μαθήματα Ιππασίας καθώς και Ελεύθερης Ιππασίας στην περιοχή της Απονήσου, σε γκρουπ έως και 4 ατόμων, από έμπειρους εκπαιδευτές που θα σας μάθουν τα βασικά για το μαγικό κόσμο της ιππασίας και θα σας συνοδεύσουν σε αξέχαστες βόλτες στα πιο όμορφα μέρη του νησιού.

 Στο Αγκίστρι υπάρχει το Agistri Scuba Diving για να γνωρίσετε τον πλούσιο και γεμάτο χρώματα από μαγευτικές εικόνες υποθαλάσσιο κόσμο του Αγκιστρίου.

 Στο Αγκίστρι από το Μεγαλοχώρι, ξεκινά μεγάλο καϊκι που διασκεδάζει τους ενδιαφερόμενους, μεταφέροντάς τους για ψάρεμα με δίχτυα και με καθετές.

 Στο Αγκίστρι ο βραχώδης βυθός σε πολλά σημεία του νησιού προσφέρεται για πολύ καλό υποβρύχιο ψάρεμα ή ακόμη για ψάρεμα με το καλάμι ή την πετονιά από βάρκα ή τα βράχια.

 Στο μαγευτικό Αγκίστρι υπάρχουν πολλοί όρμοι και κολπίσκοι στους οποίους μπορείτε να επιδοθείτε στο θαλάσσιο σπορ που σας ενδιαφέρει όπως κολύμπι, wind-surfing, θαλάσσιο σκι.

 Τον Ιούλιο & τον Αύγουστο διοργανώνονται εκδρομές για το φεστιβάλ στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, στο οποίο σας μεταφέρει το Αγκίστρι Express.

 Με το Αγκίστρι Express διοργανώνονται ημερήσιες εκδρομές για περιήγηση ή θρησκευτικό τουρισμό στην Αίγινα, από την οποία οι ενδιαφερόμενοι γυρίζουν αργά το βράδυ. 
 
 
 
 
     
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
Κατοικίες
Διαμερίσματα
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Κατοικίες, Επιχειρήσεις
Οικόπεδα, Κτήματα
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΟΣΕ, ΚΤΕΛ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Χρυσός Οδηγός
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
ΚΕΠ  -  ΟΑΕΔ
ΑΣΕΠ  -  ΕΟΤ
     
EmpNeusis Web Design and Hosting Services
Τηλ.:      210 5699786 / Κινητό: 6942523338
E-mail : webdesigner@empneusis.gr