Πώς θα έρθετε στο Ξενοδοχείο

  • slidebg1

1. Αν φτάσουμε στο Μεγαλοχώρι με Flying dolphin

Ξεκινώντας από την προκυμαία των flying dolphin φτάνουμε στα εκδοτήρια των εισιτηρίων που βρίσκονται στο κέντρο του λιμανιού. Εκεί ακολουθούμε τον μεσαίο ανηφορικό δρόμο που οδηγεί προς το κέντρο του Μεγαλοχωρίου. Το Ξενοδοχείο Boulas βρίσκεται αριστερά μας, λίγα μέτρα πριν από την Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής που είναι η Μητρόπολη του Αγκιστρίου. Η απόσταση από το κέντρο του λιμανιού είναι περίπου 300 μέτρα, 5 λεπτά περπάτημα, όπως δείχνει η μπλε γραμμή στο χάρτη.

2. Αν φτάσουμε στη Σκάλα με το Ferry boat

Μόλις βγούμε από το Ferry boat πηγαίνουμε δεξιά και στη συνέχεια αριστερά, δίπλα στην παραλία για να φτάσουμε στην Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων που φαίνεται απέναντί μας. Εκεί παίρνουμε το λεωφορείο που σταθμεύει μπροστά στην Εκκλησία και το οποίο θα μας οδηγήσει, μετά από 5 λεπτά στο λιμάνι του Μεγαλοχωρίου.

Στη συνέχεια ακολουθούμε τον μεσαίο ανηφορικό δρόμο που οδηγεί προς το κέντρο του Μεγαλοχωρίου. Το Ξενοδοχείο Boulas βρίσκεται αριστερά μας, λίγα μέτρα πριν από την Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής που είναι η Μητρόπολη του Αγκιστρίου. Η απόσταση από το κέντρο του λιμανιού είναι περίπου 300 μέτρα, 5 λεπτά περπάτημα, όπως δείχνει η μπλε γραμμή στο χάρτη.

Διαφορετικά, από την προκυμαία των Ferry boat πηγαίνουμε στο Ξενοδοχείο με ένα ταξί. Η απόσταση από τη Σκάλα μέχρι το Ξενοδοχείο Boulas είναι περίπου 2,5 χλμ.

Κάντε κράτηση σε ένα από τα studios μας

 Back
to top