ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ      ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ      PHOTOSHOW      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ      ΑΡΧΗ      Ελληνικά Αγγλικά  
 
 
Η παραλία της Σκληρής
 

Στα αριστερά της Σκάλας, ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο προς τα νοτιοανατολικά, φθάνουμε στη βραχώδη περιοχή της Σκληρής.

Η Σκληρή είναι μια νεόκτιστη καταπράσινη τουριστική περιοχή με όμορφα σπίτια, σύγχρονα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα Δωμάτια-Διαμερίσματα, κτισμένη αμφιθεατρικά, μέσα στα πεύκα, με πάρα πολύ ωραία θέα στον Αργοσαρωνικό, στην Αίγινα και κρυστάλλινα, πρασινογάλαζα νερά.

Όπως ανεβαίνουμε τον παραλιακό δρόμο, κάνουμε αριστερά στο δρομάκι που βρίσκεται ακριβώς μετά το ξενοδοχείο “Διόνυσος”, στη βραχώδη παραλία της Σκληρής. Μετά από 50 περίπου μέτρα συναντάμε σε περίοπτη θέση μία παραλία – πλατφόρμα, με πολύ όμορφη θέα στην Αίγινα και στα απέναντι νησάκια, από την οποία μπαίνουμε στη θάλασσα κατεβαίνοντας λίγα σκαλάκια.

Ακριβώς δίπλα σε αυτή την παραλία υπάρχει μία άλλη μικρή παραλία με άμμο και βότσαλα και πεντακάθαρα πρασινογάλαζα νερά, στην οποία συνήθως κολυμπούν λίγα άτομα. (Είναι η παραλία που φαίνεται στην κύρια φωτογραφία)
 
 
 
 
 
     
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
Κατοικίες
Διαμερίσματα
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Κατοικίες, Επιχειρήσεις
Οικόπεδα, Κτήματα
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΟΣΕ, ΚΤΕΛ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Χρυσός Οδηγός
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
ΚΕΠ  -  ΟΑΕΔ
ΑΣΕΠ  -  ΕΟΤ
     
EmpNeusis Web Design and Hosting Services
Τηλ.:      210 5699786 / Κινητό: 6942523338
E-mail : webdesigner@empneusis.gr