ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ      ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ      PHOTOSHOW      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ      ΑΡΧΗ      Ελληνικά Αγγλικά  
 
 
Η παραλία της Δραγωνέρας
 

Ο παραλιακός δρόμος μετά το Μεγαλοχώρι στρέφεται προς τα νοτιοδυτικά και συνεχίζει παράλληλα με την παραλία σε μια απόσταση από αυτή, διασχίζοντας ένα πυκνό δάσος και όμορφους όρμους με καταγάλανα νερά.

Η διαδρομή είναι μαγευτική και συνδυάζει με απόλυτη αρμονία το πράσινο του πεύκου με το βαθυγάλανο της θάλασσας. Στο μέσο περίπου αυτής της διαδρομής, με μία παρακαμπτήριο, ο δρόμος οδηγεί στη γραφική αμμουδερή παραλία της Δραγωνέρας, που αποτελέιται από τη Μικρή και τη Μεγάλη Δραγωνέρα.

Πρόκειται για μία βοτσαλωτή παραλία, με πολύ καθαρά, κρυστάλλινα αβαθή νερά, οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες, κατάλληλη για θαλάσσια σπορ, περιτριγυρισμένη από δάσος πεύκων, τα οποία φθάνουν μέχρι τη θάλασσα.

Στην Μεγάλη Δραγωνέρα υπάρχει καντίνα στην οποία θα βρείτε καφέ, μπύρα, χυμούς, αναψυκτικά, παγωτά και πρόχειρο φαγητό.

Η πρόσβαση στην Μικρή και Μεγάλη Δραγωνέρα είναι εύκολη και γίνεται με ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Κάθε επισκέπτης μπορεί να έρθει ή με δικό του μέσο ή με τα δρομολόγια του τοπικού λεωφορείου που εκτελεί 7 προγραμματισμένες διαδρομές, από τις 8 το πρωϊ μέχρι τις 7 το βράδυ.

       
        
 
 
 
 
     
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
Κατοικίες
Διαμερίσματα
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Κατοικίες, Επιχειρήσεις
Οικόπεδα, Κτήματα
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΟΣΕ, ΚΤΕΛ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Χρυσός Οδηγός
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
ΚΕΠ  -  ΟΑΕΔ
ΑΣΕΠ  -  ΕΟΤ
     
EmpNeusis Web Design and Hosting Services
Τηλ.:      210 5699786 / Κινητό: 6942523338
E-mail : webdesigner@empneusis.gr