(+30) 22970-91010, 6975753943

ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ


Το "Flisvos Hotel" βρίσκεται σε χαρισματική θέση, σε απόσταση 40 περίπου μέτρων, από τις δύο οργανωμένες παραλίες "Quadrant" και "Amaryllis", του Μεγαλοχωρίου, που είναι πολύ καθαρές μιας και βλέπουν στην ανοικτή θάλασσα.

Οι παραλίες είναι αμμουδερές με πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά και διαθέτουν ξαπλώστρες με ομπρέλες και τραπεζάκια, στα οποία μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, ένα αναψυκτικό, ένα φρέσκο παγωμένο φυσικό χυμό ή ένα όμορφο snack.

Είναι χαρά για τα παιδιά και τις οικογένειες αφού η αμμουδιά προσφέρεται για ρακέτες και άλλα θαλάσσια παιχνίδια.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ & ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ
HOTEL FLISVOS
flisvoshotel@hotmail.com

Πολύ κοντά στον "Φλοίσβο", 5 περίπου λεπτά με τα πόδια, βρίσκεται το γραφικό λιμανάκι των Μύλων, στο οποίο θα βρείτε ένα γραφικό "ουζερί" στην αρχή της ανηφόρας, μία υπερυψωμένη ποιοτική ταβέρνα μαζί με cafe και βραδυνό club, από τα οποία μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Η περιοχή της Σκάλας απέχει περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το Ξενοδοχείο μας. Μπορείτε να μετακινηθείτε στη Σκάλα είτε με τη συγκοινωνία που έχει τακτικά δρομολόγια, είτε τις απογευματινές ώρες με άμαξα, είτε να περπατήσετε περίπου 15 λεπτά σε εναν καταλληλα διαμορφωμένο πεζόδρομο με φώτα και αρκετό κόσμο, δίπλα στη θάλασσα. Στη Σκάλα θα βρείτε γραφικές ταβέρνες μπροστά στη θάλασσα, ψητοπωλεία, κρεπερί-γλυκά & παγωτά-βάφλες, cafe πάνω στο κύμα, bar, club και ό,τι άλλο ζητήσετε.

Και στο Μεγαλοχώρι, στον ανηφορικό δρόμο και στη Σκάλα, στον εσωτερικό δρόμο, υπάρχουν καταστήματα για να ενοικιάσετε μοτοποδήλατα και ποδήλατα για τις βόλτες σας ή για να μετακινηθείτε στο νησί.

22970 - 91010, 6975753943, Telefax: 22970 - 91264