(+30) 22970-91010, 6975753943

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ


Το "Flisvos Hotel" βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο δημοφιλές και καταπράσινο Αγκίστρι, στην περιοχή Μύλοι (Μεγαλοχώρι), μόλις 40 μέτρα από τον παραλιακό δρόμο και την αμμώδη, γραφική παραλία (Κουρόρα). Ενδείκνυται για ήσυχες και χαλαρές οικογενειακές διακοπές.

Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα που θέλετε για να απολαύσετε ποιοτικές και ευχάριστες διακοπές, δίπλα στα πιο όμορφα και αναλλοίωτα στοιχεία της φύσης.

Στο ισόγειο του Ξενοδοχείου υπάρχει ο χώρος υποδοχής των επισκεπτών μας, που διαθέτει cafe-snack bar και σαλόνι με τηλεόραση. Ο χώρος του καθιστικού συνεχίζεται και στον ηλιόλουστο προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου μας.

Στο καθιστικό, καθώς και στον προαύλιο χώρο που βρίσκεται στην είσοδο του Ξενοδοχείου με τραπεζάκια, καθίσματα και ομπρέλες κάτω από τα δέντρα και θέα το βουνό και τη θάλασσα, μπορείτε να πάρετε το πρωϊνό σας, ένα πρόχειρο snack και να απολαύσετε τον καφέ σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Οι περιβαλλοντικά ξεχωριστές πολύχρωμες θαμνώδεις θύνες δίπλα στο Ξενοδοχείο συμπληρώνουν όμορφα το τοπίο και οι καταπράσινες πλαγιές των λόφων σας προκαλούν να τις περιηγηθείτε.

Πολύ κοντά στον "Φλοίσβο", 5 περίπου λεπτά με τα πόδια, βρίσκεται το γραφικό λιμανάκι των Μύλων, στο οποίο θα βρείτε ένα γραφικό "ουζερί" στην αρχή της ανηφόρας, μία υπερυψωμένη ποιοτική ταβέρνα μαζί με cafe και βραδυνό club, από τα οποία μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Από το Ξενοδοχείο έχετε πολύ εύκολη πρόσβαση στο supermarket, στο αρτοποιείο, στις εφημερίδες, σε παραθαλάσσια cafe, σε παραθαλάσσια ταβέρνα και bar-restaurant, καθώς και σε ό,τι άλλο χρειαστείτε.

Η συγκοινωνία με το λεωφορείο για τη Σκάλα και τις παραλίες του νησιού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Ξενοδοχείο μας, στον παραλιακό δρόμο.

Το Ξενοδοχείο μας διαθέτει δωρεάν και ελεύθερο ασύρματο δίκτυο (wi-fi), που είναι διαθέσιμο σε όλο το κτίριο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ & ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ
HOTEL FLISVOS
flisvoshotel@hotmail.com

Πολύ κοντά στον "Φλοίσβο", 5 περίπου λεπτά με τα πόδια, βρίσκεται το γραφικό λιμανάκι των Μύλων, στο οποίο θα βρείτε ένα γραφικό "ουζερί" στην αρχή της ανηφόρας, μία υπερυψωμένη ποιοτική ταβέρνα μαζί με cafe και βραδυνό club, από τα οποία μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Η περιοχή της Σκάλας απέχει περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το Ξενοδοχείο μας. Μπορείτε να μετακινηθείτε στη Σκάλα είτε με τη συγκοινωνία που έχει τακτικά δρομολόγια, είτε τις απογευματινές ώρες με άμαξα, είτε να περπατήσετε περίπου 15 λεπτά σε εναν καταλληλα διαμορφωμένο πεζόδρομο με φώτα και αρκετό κόσμο, δίπλα στη θάλασσα. Στη Σκάλα θα βρείτε γραφικές ταβέρνες μπροστά στη θάλασσα, ψητοπωλεία, κρεπερί-γλυκά & παγωτά-βάφλες, cafe πάνω στο κύμα, bar, club και ό,τι άλλο ζητήσετε.

Και στο Μεγαλοχώρι, στον ανηφορικό δρόμο και στη Σκάλα, στον εσωτερικό δρόμο, υπάρχουν καταστήματα για να ενοικιάσετε μοτοποδήλατα και ποδήλατα για τις βόλτες σας ή για να μετακινηθείτε στο νησί.

22970 - 91010, 6975753943, Telefax: 22970 - 91264