(+30) 22970-91010, 6975753943

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ... ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ


Α. Ξεκινώντας από το λιμάνι της Σκάλας ή του Μύλου με αυτοκίνητο ή με μοτοποδήλατο ή ακόμα και με τη συγκοινωνία, μπορεί κάποιος να επισκεφτεί τις διάφορες παραλίες και περιοχές του νησιού. Το λεωφορείο ξεκινά από τη Σκάλα, μπροστά από την Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, καθημερινά.

Β. Απέναντι από το Αγκίστρι βρίσκεται η Αίγινα, την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε με το flying dolphin ή με μικρά πλοία που φεύγουν συχνά, πυκνά το καλοκαίρι, καθημερινά από το λιμάνι της Σκάλας ή του Μύλου.

Γ. Έχοντας σαν ορμητήριο το Αγκίστρι, μπορείτε μέσω της Αίγινας να γνωρίσετε τον Πόρο και στη συνέχεια τα νησιά της Ύδρας και των Σπετσών με τα οποία έχει ανταπόκριση ο Πόρος.

Δ. Τον Ιούλιο & τον Αύγουστο διοργανώνονται εκδρομές για το φεστιβάλ στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, στο οποίο σας μεταφέρει το Αγκίστρι Express.

Ε. Τέλος, με το "Αγκίστρι Express" διοργανώνονται ημερήσιες εκδρομές για περιήγηση ή θρησκευτικό τουρισμό στην Αίγινα στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου ή επίσκεψη στο Ναό της Αφαίας από την οποία οι ενδιαφερόμενοι γυρίζουν αργά το βράδυ.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ & ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ
HOTEL FLISVOS
flisvoshotel@hotmail.com

Πολύ κοντά στον "Φλοίσβο", 5 περίπου λεπτά με τα πόδια, βρίσκεται το γραφικό λιμανάκι των Μύλων, στο οποίο θα βρείτε ένα γραφικό "ουζερί" στην αρχή της ανηφόρας, μία υπερυψωμένη ποιοτική ταβέρνα μαζί με cafe και βραδυνό club, από τα οποία μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Η περιοχή της Σκάλας απέχει περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το Ξενοδοχείο μας. Μπορείτε να μετακινηθείτε στη Σκάλα είτε με τη συγκοινωνία που έχει τακτικά δρομολόγια, είτε τις απογευματινές ώρες με άμαξα, είτε να περπατήσετε περίπου 15 λεπτά σε εναν καταλληλα διαμορφωμένο πεζόδρομο με φώτα και αρκετό κόσμο, δίπλα στη θάλασσα. Στη Σκάλα θα βρείτε γραφικές ταβέρνες μπροστά στη θάλασσα, ψητοπωλεία, κρεπερί-γλυκά & παγωτά-βάφλες, cafe πάνω στο κύμα, bar, club και ό,τι άλλο ζητήσετε.

Και στο Μεγαλοχώρι, στον ανηφορικό δρόμο και στη Σκάλα, στον εσωτερικό δρόμο, υπάρχουν καταστήματα για να ενοικιάσετε μοτοποδήλατα και ποδήλατα για τις βόλτες σας ή για να μετακινηθείτε στο νησί.

22970 - 91010, 6975753943, Telefax: 22970 - 91264