(+30) 22970-91010, 6975753943

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ

1. Αν φτάσουμε στο Μεγαλοχώρι με Flying dolphin

Ξεκινώντας από την προκυμαία των flying dolphin φτάνουμε στα εκδοτήρια των εισιτηρίων που βρίσκονται στο κέντρο του λιμανιού. Εκεί ακολουθούμε τον παραλιακό δρόμο που οδηγεί προς το χωριό της Σκάλας. Προχωρώντας, στο δεξί μας χέρι, συναντάμε το παραθαλάσσιο Bar-restaurant "Quadrant". Σε αυτό το σημείο πηγαίνουμε δεξιά στο δρομάκι που βρίσκεται ακριβώς μετά το "Quadrant". Μετά από λίγα μέτρα κάνουμε αριστερά και βρισκόμαστε μπροστά στο Ξενοδοχείο "Φλοίσβος".

Η απόσταση από την προκυμαία των flying dolphin μέχρι το Ξενοδοχείο είναι περίπου 10 λεπτά με τα πόδια.

2. Αν φτάσουμε στη Σκάλα με το Ferry boat

Μόλις βγούμε από το Ferry boat πηγαίνουμε δεξιά και στη συνέχεια αριστερά, δίπλα στην παραλία για να φτάσουμε στην Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων που φαίνεται απέναντί μας. Εκεί παίρνουμε το λεωφορείο που σταθμεύει μπροστά στην Εκκλησία, το οποίο ακολουθεί τον παραλιακό δρόμο που οδηγεί στο Μεγαλοχώρι. Ενημερώνουμε τον οδηγό και κατεβαίνουμε στο παραθαλάσσιο Bar-restaurant "Quadrant". Σε αυτό το σημείο παίρνουμε το δρομάκι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο "Quadrant". Μετά από λίγα μέτρα κάνουμε αριστερά και βρισκόμαστε μπροστά στο Ξενοδοχείο "Φλοίσβος".

Αν έχουμε δικό μας μεταφορικό μέσο, ακολουθούμε τον δρόμο που βγαίνει από το λιμάνι και μετά το club "taboo" που βρίσκεται αριστερά μας και λίγο πριν το μοναδικό βενζινάδικο του Αγκιστρίου που φαίνεται μπροστά μας, κάνουμε δεξιά και οδηγούμαστε στον παραλιακό δρόμο. Στο σημείο αυτό πηγαίνουμε αριστερά στον παραλιακό δρόμο που οδηγεί προς το Μεγαλοχώρι και μόλις φτάσουμε στο Bar-restaurant "Quadrant" κάνουμε αριστερά στο δρομάκι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο "Quadrant". Μετά από λίγα μέτρα κάνουμε πάλι αριστερά και βρισκόμαστε μπροστά στο Ξενοδοχείο "Φλοίσβος".

Διαφορετικά, από την προκυμαία των Ferry boat πηγαίνουμε στο Ξενοδοχείο "Φλοίσβος" με ταξί, το οποίο πρέπει να ειδοποιήσουμε για να μας περιμένει στο λιμάνι.

Η απόσταση από τη Σκάλα μέχρι το Ξενοδοχείο "Φλοίσβος" είναι περίπου 1,5 χλμ. και περπατώντας χρειαζόμαστε 25 περίπου λεπτά,
ακολουθώντας το δρόμο που γράφουμε παραπάνω για το λεωφορείο.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ & ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ
HOTEL FLISVOS
flisvoshotel@hotmail.com

Πολύ κοντά στον "Φλοίσβο", 5 περίπου λεπτά με τα πόδια, βρίσκεται το γραφικό λιμανάκι των Μύλων, στο οποίο θα βρείτε ένα γραφικό "ουζερί" στην αρχή της ανηφόρας, μία υπερυψωμένη ποιοτική ταβέρνα μαζί με cafe και βραδυνό club, από τα οποία μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Η περιοχή της Σκάλας απέχει περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το Ξενοδοχείο μας. Μπορείτε να μετακινηθείτε στη Σκάλα είτε με τη συγκοινωνία που έχει τακτικά δρομολόγια, είτε τις απογευματινές ώρες με άμαξα, είτε να περπατήσετε περίπου 15 λεπτά σε εναν καταλληλα διαμορφωμένο πεζόδρομο με φώτα και αρκετό κόσμο, δίπλα στη θάλασσα. Στη Σκάλα θα βρείτε γραφικές ταβέρνες μπροστά στη θάλασσα, ψητοπωλεία, κρεπερί-γλυκά & παγωτά-βάφλες, cafe πάνω στο κύμα, bar, club και ό,τι άλλο ζητήσετε.

Και στο Μεγαλοχώρι, στον ανηφορικό δρόμο και στη Σκάλα, στον εσωτερικό δρόμο, υπάρχουν καταστήματα για να ενοικιάσετε μοτοποδήλατα και ποδήλατα για τις βόλτες σας ή για να μετακινηθείτε στο νησί.

22970 - 91010, 6975753943, Telefax: 22970 - 91264